![Pâte levée feuilletée Pâte levée feuilletée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3105e1c0-ebf0-4956-85af-5e47876505bd/Derivates/c69f0a55-2283-43b0-8a3d-09fe2a9b9826.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1596 kJ / 381.5 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 184.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min
Pâte feuilletée maison
1h
Pain au chocolat
24 Std.
Pâte à chou
2 Std.
Pain cocotte
2h 20 min
Paris-brest
3h 10min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Primo sale (fromage italien)
14h
Croissant
16h