Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1596 kJ / 381.5 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 184.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beignets à la crème pâtissière
4hod. 30min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Pâte feuilletée express
2sa
Pâtes fraîches vertes
1sa
Petits pains aux raisins
24h
Baguette
3 godz. 45 min
Pâte sucrée
1sa 50 dk
Pâte à chou
2sa
Croissant
16hod.
Baguette en épis au sésame
15 godz. 45 min
Pain au chocolat
24h
Pâte feuilletée maison
1sa