Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g oleju
veya 20 g oliwy z oliwek - 200 - 250 g bakłażana, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 476.3 kJ / 113.9 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 2.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie cukinii
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 50 min
Rumienienie pieczarek
25 min