Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g vegetarische Würstchen, in Scheiben (5 mm)
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 250 g Porree, nur weiße Teile, in Ringen
- 50 g Olivenöl
- 1600 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 4 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 400 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz
-
4
TL Paprika rosenscharf
veya 4 TL Paprika edelsüß - 2 - 4 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 519 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 Min
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1 Std.
Deutscher Brunch
1 Std. 15 Min
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 Min
Marokkanische Linsensuppe
35 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 Min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Tomaten-Nudel-Suppe
35 Min
Linseneintopf
4 Std.