Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (2 mm)
- 2 Staudensellerie-Stangen, in feinen Scheiben (2 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Scheiben (2 mm), und Fenchelgrün zur Dekoration
- 3 Eier, getrennt
- Butter zum Einfetten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Kerbel, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Magerquark
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 150 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 Tomaten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 Std. 10 Min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1 godz.
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1 Std. 10 Min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Rosenkohl-Auflauf
1 godz.
Linsen-Auflauf
1h 20min