Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
veya 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
veya 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Pizza mit Ei
1 Std. 45 Min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1h
Paprika-Pizza
1h 55 min
Zucchini-Pizza
1 Std. 50 Min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10min
Pilzfrikadellen
25 min
Gurken-Dill-Sauce zu Dinkelnudeln
30min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 Std.
Champignon-Omelette
25 min