Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
veya 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
veya 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudelauflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 godz. 10 min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1h
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1h
Grünkohl-Schinken-Nudeln
30 min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2h
Paprika-Pizza
1sa 55 dk
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min
Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
1h
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1h