Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g de lait entier frais UHT
- 50 g de yaourt nature entier, non sucré
- 15 g de sel, et un peu pour le moulage
- 2 g de présure liquide (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 250.6 kJ / 59.9 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Sodyum
- 320.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain au levain biologique
5u. 5min
Fond de viande
3h
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Herbes salées
15min
Sucre aux amandes
10 Min
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1 godz. 30 min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Beurre
40min
Betteraves Sous vide
40min
Tisane graine d'anis et verveine
15min
Ricotta
16 godz. 15 min