Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Möhre, in Stücken
- 60 g Sellerie, in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis
- 50 g Weißwein
- 650 g Hühnerfond
- 1 Dose Linsen (Abtropfgew. 265 g)
- 6 Stängel Majoran, abgezupft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Bockwürstchen, in Scheiben (1-2 cm)
- 80 g Crème fraîche
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL scharfer Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3192 kJ / 762 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Weiße Bolognese
1 Std. 30 Min
Grünkohl-Risotto
50min
Rotkohl-Risotto
50min
Erbsen-Speck-Pasta
35min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Bratwurst-Kürbis-Bolognese
50min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Mais-Risotto
35min
Sauerkraut-Risotto
40min
Schlemmer-Reistopf
30min