Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Möhre, in Stücken
- 60 g Sellerie, in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis
- 50 g Weißwein
- 650 g Hühnerfond
- 1 Dose Linsen (Abtropfgew. 265 g)
- 6 Stängel Majoran, abgezupft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Bockwürstchen, in Scheiben (1-2 cm)
- 80 g Crème fraîche
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL scharfer Senf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3192 kJ / 762 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Erbsen-Speck-Pasta
35 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Perlgraupenrisotto
1 Std.
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 Std.
Schlemmer-Reistopf
30min
Zartweizen Försterin
35 Min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 Min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40min
Rotkohl-Risotto
50min
Kartoffelquickie
40min