Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 189 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Killer Toast
2 godz.
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.