Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 189 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Egg Tarts
50 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Taro bread
4h 20min
Mantou buns
1h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Soy milk
24h 30 min