![Japanese Adzuki Bean Mochi Buns Japanese Adzuki Bean Mochi Buns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0b235a21-df23-4484-a027-03cb17c243f0/Derivates/008f8beb-e3a0-4c4d-916b-c8f7b2426be1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 189 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 godz. 40 min
Homemade Soy Milk
35min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Egg Tarts
50min
Hokkaido Milk Loaf
4hod. 20min
Pineapple Tarts
1h 30min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Killer Toast
2 godz.