Cihazlar ve Aksesuarlar
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 pieces
Malzemeler
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
189 mg
Protein
8 g
Kalori
1301 kJ /
311 kcal
Yağ
5 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
59 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kneading: Asian Recipes
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Tapioca Kuih
50 dk
Tangzhong Milk Bread
2sa 35 dk
3Q Soft Bread
3sa 25 dk
Pandan chiffon cake
5sa 15 dk
Red bean ice cream
29sa 50 dk
Taro bread
4sa 20 dk
Kaya (coconut jam)
1sa 10 dk
Egg Tarts
50 dk
Chai Buey
1sa 45 dk
Pineapple Tarts
1sa 30 dk
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2sa 45 dk
Homemade Pandan Kaya
55 dk