Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

5.0 20 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 pieces

Malzemeler

Tangzhong bread dough
  • high protein flour (bread flour)
    310 g
  • fresh milk icy cold (see tips)
    230 g
  • egg yolk
    1
  • sugar
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • milk powder
    10 g
  • dried yeast powder
    1 tsp
  • butter softened
    25 g
Mochi filling
  • oil for greasing
  • Thai glutinous rice soaked for 4 hours
    100 g
  • caster sugar
    65 g
  • water
    585 g
  • Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought
    100 g
  • cold water for spraying

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 189 mg
Protein 8 g
Kalori 1301 kJ / 311 kcal
Yağ 5 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 59 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...