Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g mollica di pane rafferma, a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 acciughe sotto sale, dissalate
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo vermicelli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2287.8 kJ / 546.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 24.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 84.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Pasta caprese
20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min