Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1972.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 475 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al ragù
1 godz. 30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pasta alla bagossa
50min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1hod. 20min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min