Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cozze fresche, pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli borlotti in scatola lessati, sgocciolati
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 200 g di pasta integrale di frumento e farro (formato a piacere)
- prezzemolo tritato a piacere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1909 kJ / 456 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 16.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55 Min
Lagane, ceci e vongole
30 min
Pastiera
15j
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min