Uyumlu sürümler
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 12 grosses huîtres creuses (n° 2 ou 3)
- 12 feuilles d'épinards frais de belle taille
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en petits morceaux
- 1 c. à soupe d’algues déshydratées (laitue de mer en paillettes)
- 30 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 659 kJ / 160 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1sa 15 dk
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1sa
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1sa
Pintxo au fromage fumé
10p
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Pannacotta au blé noir
2 Std. 30 Min
Lotte à l'andouille
1sa 20 dk
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Değerlendirme yok
Bouillabaisse
1sa 15 dk
Crème d'huître
35 dk
Choux à la mousse de petits pois
4h
Velouté d'automne aux gambas
40min