Gebackener Spinat mit Eiern

Gebackener Spinat mit Eiern

4.1 22 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Blattspinat, gefroren aufgetaut
    500 g
  • Hartkäse zum Gratinieren (z. B. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • natives Olivenöl extra
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Mehl
    50 g
  • Milch
    500 g
  • Butter
    30 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer gemahlen
    1 Prise
  • Eier
    6

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 15 g
Kalori 1327 kJ / 317 kcal
Yağ 24 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...