Cihazlar ve Aksesuarlar
Kimchi Sauce
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 jars
Malzemeler
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 jar
Sodyum
1904 mg
Protein
6 g
Kalori
787 kJ /
188 kcal
Yağ
2 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Asian Flavour Mixes
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 h 45 min
Kimchi Sauce
20 min
Soy milk
24 h 30 min
Peanut Butter
5 min
Homemade Soy Milk
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 h 20 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 h 50 min
Japanese Cheese Tarts
1 h 55 min
Wholemeal Mantou
1 h
Hokkaido Milk Loaf
4 h 20 min
Killer Toast
2 h