![Kimchi Sauce Kimchi Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2d0b6057-2cc1-4d6c-a8d2-26e876637ad8/Derivates/ebe6f909-6cd7-4623-b070-912ac3073693.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1904 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dried Shrimp Sambal
55 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Spaghetti Vongole
40 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Kimchi Sauce
20 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
XO sauce
1h 50min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min