Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1904 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Hakka Yam Abacus
20min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Yu Sang
1 Std.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9óra 30p
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 Min
Black sesame mochi ice cream
23 Std.
Hot and sour soup
20min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min