Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1904 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
3Q Soft Bread
3h 25 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Soy Milk
35min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Soy milk
24 godz. 30 min