Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g su
-
100
g taze fasulye, kılçıksız, parçalara
bölünmüş (2 cm) - 115 g muz, dilimlenmiş (1 cm)
-
150
g yaban mersini, taze veya mor
erik, çilek gibi yumuşak bir meyve) - ¼ tk limon suyu ( 8-9. aydan itibaren)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 780 kJ / 187 kcal
- Protein
- 3.16 g
- Karbonhidrat
- 42.09 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremamsı bezelye çorbası
40 Min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 godz. 10 min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
Değerlendirme yok
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 dk
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 min
Hint Usulü Çay
10 dk
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Tahıllı Elma Lapası
10 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min