Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g su
-
100
g taze fasulye, kılçıksız, parçalara
bölünmüş (2 cm) - 115 g muz, dilimlenmiş (1 cm)
-
150
g yaban mersini, taze veya mor
erik, çilek gibi yumuşak bir meyve) - ¼ tk limon suyu ( 8-9. aydan itibaren)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 780 kJ / 187 kcal
- Protein
- 3.16 g
- Karbonhidrat
- 42.09 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Yulaf, Muz ve Süt Lapası
15 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Havuçlu Meyve Lapası
25 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min