Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter, in Flöckchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst, fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 32745 kJ / 782 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h
Würzfleisch (Ragout fin)
1u.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
DDR - Soljanka
1u.
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Soljanka
45min
Schmorgurken
30 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 godz. 30 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1u.
Königsberger Eintopf
45min
Senfeier
1h 5min