Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter, in Flöckchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst, fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 32745 kJ / 782 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Böhmische Knödel
1h
DDR - Soljanka
1h
Senfeier
1 godz. 5 min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Soljanka
45 dk
Eierschecke
6 godz. 30 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1sa 30 dk
Schmorgurken
30 dk
Königsberger Eintopf
45 dk
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 dk