Slow Cooking Szegediner Gulasch
TM6

Slow Cooking Szegediner Gulasch

3.7 (539 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 g Öl
  • 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
  • 800 g Schweinefleisch, sehnenfrei, durchwachsen (aus der Schulter), in Würfeln (4 cm)
  • 30 g Mehl
  • 400 g Sauerkraut, zerpflückt, abgetropft
  • 600 g Wasser
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • 2 TL Kümmel, ganz (isteğe bağlı)
  • 3 TL Paprika edelsüß
  • ½ TL Pfeffer
  • 1 TL Piment
  • 1 ½ TL Salz
  • 200 g Schmand
  • 1 rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
  • 1 gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2748 kJ / 656 kcal
Protein
41 g
Karbonhidrat
12 g
Yağ
49 g
Lif
4.3 g
Sodyum
1150.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler