Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Schweinefleisch, sehnenfrei, durchwachsen (aus der Schulter), in Würfeln (4 cm)
- 30 g Mehl
- 400 g Sauerkraut, zerpflückt, abgetropft
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 TL Kümmel, ganz (isteğe bağlı)
- 3 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Piment
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Schmand
- 1 rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2748 kJ / 656 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1150.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Bolognese classico
5h
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Bratenpaste
3 Std.
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 Std.
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Sauerkraut-Eintopf
40 Min
Schlemmertopf
40 Min