Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Weißkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Möhren, in Stücken (ca. 3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (ca. 3 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Porree, in halben Ringen (ca. 1 cm)
- 500 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Mettwurst, in Scheiben (ca. 2 cm)
- Petersilie zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1772 kJ / 423 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Sauerkraut-Eintopf
40min
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45 Min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 Min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Westfälische Erbsensuppe
4 Std.
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Gyros-Eintopf
50 min