Cihazlar ve Aksesuarlar
照燒雞腿
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
油1 大匙
-
去骨去皮雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)2 隻
-
蔥 切段2 枝
-
洋蔥 (約200克),切塊½ 顆
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
清酒3 大匙
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
49.1 g
Kalori
2255 kJ /
539 kcal
Yağ
26.8 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
17.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan