Cihazlar ve Aksesuarlar
炒豬肉條
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
豬肉塊,去筋膜 切條(約1公分X 4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Sodyum
187 mg
Protein
55 g
Kalori
1933 kJ /
462 kcal
Yağ
25 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
基礎高溫料理
19 Tarif
Tayvan
Tayvan