Cihazlar ve Aksesuarlar
香菇花雕雞
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
薑 切片30 克
-
蔥 蔥白切段,蔥綠切花30 克
-
油1 大匙
-
帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)600 克
-
乾香菇 浸泡15分鐘,瀝乾水份,對半切20 克
-
蠔油20 克
-
花雕酒 依個人喜好調整50 - 70 克
-
細砂糖1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲,裝飾用1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.8 g
Kalori
774 kJ /
185 kcal
Yağ
9.5 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
6.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan