Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜豬肉燒
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
香油2 大匙
-
梅花火鍋肉片200 克
-
泡菜 切段(約3公分)200 克
-
蔥 切段(約4公分)100 克
-
醬油1 大匙
-
米酒2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.5 g
Kalori
1148 kJ /
274 kcal
Yağ
21.8 g
Lif
1.6 g
Karbonhidrat
10.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
胃口大開下飯菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan