Cihazlar ve Aksesuarlar
醬燒豬肉蓋飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
醬燒豬肉
-
豬五花火鍋肉片 切小片(約5公分)300 克
-
醬油25 克
-
米酒20 克
-
味醂25 克
-
薑20 克
-
洋蔥 切絲120 克
-
油15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
586 mg
Protein
32.3 g
Kalori
4425.6 kJ /
1058.8 kcal
Yağ
59.2 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
103.3 g
Karbonhidrat
94.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
下班輕鬆煮
10 Tarif
Tayvan
Tayvan