Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 油
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 400 克 胛心肉 ,切塊(約3-4公分)
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 300 克 水
- 4 大匙 日式醬油
- 2 大匙 清酒
- 1 大匙 味醂
- 400 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約4公分)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1901.3 kJ / 454.9 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 28.9 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 96.3 mg