Cihazlar ve Aksesuarlar
馬鈴薯燉肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
胛心肉 切塊(約3-4公分)400 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)150 克
-
水300 克
-
日式醬油4 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約4公分)400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
96.3 mg
Protein
22.5 g
Kalori
1901.3 kJ /
454.9 kcal
Yağ
28.9 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
10.2 g
Karbonhidrat
23.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan