馬鈴薯燉肉

馬鈴薯燉肉

4.6 28 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 胛心肉 切塊(約3-4公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 300 克
  • 日式醬油
    4 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約4公分)
    400 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 96.3 mg
Protein 22.5 g
Kalori 1901.3 kJ / 454.9 kcal
Yağ 28.9 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 10.2 g
Karbonhidrat 23.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...