Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥燒雞腿
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)350 克
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
蔥90 克
-
油10 克
-
糖1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
水100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
白胡椒粉1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
400.3 mg
Protein
17.4 g
Kalori
746.3 kJ /
178.5 kcal
Yağ
9.3 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
4.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan
小美入門
15 Tarif
Tayvan
Tayvan
廚藝大神
10 Tarif
Tayvan
Tayvan