蔥燒雞腿

蔥燒雞腿

4.5 55 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)
    350 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 米酒
    2 茶匙
  • 90 克
  • 10 克
  • 1 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 400.3 mg
Protein 17.4 g
Kalori 746.3 kJ / 178.5 kcal
Yağ 9.3 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 4.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...