蔥燒雞腿
TM6

蔥燒雞腿

4.5 (53 değerlendirme)

Malzemeler

  • 350 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
  • 2 茶匙 醬油
  • 2 茶匙 米酒
  • 90 克 蔥
  • 10 克 油
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 味醂
  • 1 大匙 醬油膏
  • 100 克 水
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 1 小撮 白胡椒粉

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
746.3 kJ / 178.5 kcal
Protein
17.4 g
Karbonhidrat
4.8 g
Yağ
9.3 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Lif
0.8 g
Sodyum
400.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler