Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- 2 茶匙 醬油
- 2 茶匙 米酒
- 90 克 蔥
- 10 克 油
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 味醂
- 1 大匙 醬油膏
- 100 克 水
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 1 小撮 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 746.3 kJ / 178.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 400.3 mg