Cihazlar ve Aksesuarlar
酸甜骰子雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約2公分)400 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉50 克
-
油15 克
-
蒜頭15 克
-
番茄醬45 克
-
水30 克
-
糖45 克
-
白醋15 克
-
甜椒 (任一種類) 切塊200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
24.4 g
Kalori
1716 kJ /
410 kcal
Yağ
21.2 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
29.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
熱炒排行榜
10 Tarif
Tayvan
Tayvan