Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di cipolla bianca a listarelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (4-5 cm)
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di acqua
- ½ limone in salamoia (vedere consigli)
- 50 g di olive verdi
- 5 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1497.9 kJ / 358 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1148.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira
40min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1h
Bento box
40min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Zuppa di pomodoro e mango
40min
Zuppa di avocado e pomodoro
40min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Chicken Kottu
30min
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2 Std.
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 godz. 20 min
Zuppa harira marocchina
40min