Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 50 - 80 g di pasta corta a piacere
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) (isteğe bağlı)
- 100 g di spinaci baby freschi, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Riso e porri
30min
Minestra di patate
50min
Jota triestina
2h
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min