Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua tiepida
- 125 g di farina di mais tipo fioretto
- 70 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00
- 2500 g di acqua
- 60 g di succo di limone
- 150 g di acqua bollente
- 2 g di bicarbonato di sodio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 0.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 Std. 30 Min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Pane bianco
3 Std.
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 Std.
Zighinì
8 Std.
Injera (Pane etiope)
48 Std. 25 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Involtini primavera
30min
Farina di ceci
45min
Focaccia alla farina di farro
Değerlendirme yok
Crema di mais (creamed corn)
30min