Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Wildfleisch (z. B. Reh, Hase, Wildschwein), in Stücken (2 cm), angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl (z. B. von Seeberger)
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g roter Portwein
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner
- 1 EL Paniermehl
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1000 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2319 kJ / 556 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1sa
Fondue Chinoise
2h 40min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Graved Lachs
48 Std.