Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
veya 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Geflügelfond
1h
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1h
Putenbulette Berliner Art
1 godz. 25 min
Champignon-Terrine
3 godz. 50 min
Fisch-Schaschlik
35min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 Std.
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min
Champignons mit Hackfleisch
45min