Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
veya 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Ucha - Fischsuppe
50min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min
Geflügellebercreme
5h 30min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Pintxo Donosti
5 min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Fischfrikadellen mit Reis, Brokkoli und Curry-Ingwer-Sauce
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min