Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hähnchen-Galantine
- 150 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün, gelb), in Stücken
- 300 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Hähnchenschenkel, ohne Haut und Knochen (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken
- 1 Prise Pfeffer
-
2
TL Gemüsesalz, selbst gemacht,
veya 1 TL Salz und 1 TL getrocknete, gemischte Kräuter - 500 g Wasser
Dill-Joghurt-Sauce
- 10 - 15 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Joghurt, 1,8% Fett
- 50 g Mayonnaise
- 2 Prisen Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.1 g
Alternatif tarifler
Matjes-Katersalat
55min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1h 10min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1h 30min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Tomatensaft
10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Geflügellebercreme
5h 30 min
Oliviersalat
3 Std.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h