Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln
TM5 TM6

Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln

4.0 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 800 g Putenkeule, ohne Haut
  • 30 g Knoblauchzehen
  • 5 Zweiglein frischer Rosmarin
  • 800 g Putenkeule, ohne Haut,
  • 1 TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 100 g Speck, in Scheiben
  • 20 g natives Olivenöl extra
  • 1300 g Wasser
  • 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2174 kJ / 520 kcal
Protein
51 g
Karbonhidrat
26 g
Yağ
23 g
Lif
2.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler