Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln

Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln

4.0 7 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Putenkeule, ohne Haut
    800 g
  • Knoblauchzehen
    30 g
  • frischer Rosmarin
    5 Zweiglein
  • Putenkeule, ohne Haut
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Speck in Scheiben
    100 g
  • natives Olivenöl extra
    20 g
  • Wasser
    1300 g
  • Kartoffeln in Stücken (4 cm)
    600 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 51 g
Kalori 2174 kJ / 520 kcal
Yağ 23 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...