Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Gewürz
5 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1 Std. 40 Min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2h 25 min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8h 45min
Schweinefilet mit Senfsauce
35min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50min
Teigtäschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 Std. 35 Min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Gefüllte Hähnchenbrust mit Pflaumensauce
1h
Hackbällchen in Apfel-Paprika-Sauce
50min