Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Putenkeule, ohne Haut
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweiglein frischer Rosmarin
- 800 g Putenkeule, ohne Haut,
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Speck, in Scheiben
- 20 g natives Olivenöl extra
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1 Std. 10 Min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 Std. 40 Min
Schweinefilet mit Senfsauce
35 Min
Blätterteig, schnell
2 Std.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 Min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min