香菇燴雞
TM6 TM5 TM31

香菇燴雞

3.0 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 15 克 乾香菇 ,約6-7朵
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
  • 15 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 太白粉
  • 1 根 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 7 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 15 克 醬油
  • 15 克 味醂
  • 30 克 蠔油

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
2447.2 kJ / 585.5 kcal
Protein
32.4 g
Karbonhidrat
17.5 g
Yağ
41.5 g
Doymuş Yağ
192.6 g
Lif
3.4 g
Sodyum
2293.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler