Cihazlar ve Aksesuarlar
香菇燴雞
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
乾香菇 約6-7朵15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊400 克
-
米酒15 克
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開1 根
-
薑 切片7 克
-
油15 克
-
醬油15 克
-
味醂15 克
-
蠔油30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2293.6 mg
Protein
32.4 g
Kalori
2447.2 kJ /
585.5 kcal
Yağ
41.5 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
192.6 g
Karbonhidrat
17.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
30分鐘快手菜
12 Tarif
Tayvan
Tayvan