香菇燴雞

香菇燴雞

3.4 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 乾香菇 約6-7朵
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
  • 米酒
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    1 根
  • 切片
    7 克
  • 15 克
  • 醬油
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 蠔油
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 2293.6 mg
Protein 32.4 g
Kalori 2447.2 kJ / 585.5 kcal
Yağ 41.5 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 192.6 g
Karbonhidrat 17.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...