![Fumet de poisson Fumet de poisson](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85A0AC59-BB0C-4910-B3B8-777BE6C9F114/Derivates/c92d933a-f9ea-439d-b234-95fafc3d5ce8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 24 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72 godz.
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Sauce à l'oseille
25min
Fumet de crustacés
25min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 godz. 30 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Foie-gras mi-cuit
50h
Sauce dieppoise
35min
Magret de canard séché aux épices
360h
Bisque de crevettes
30 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min