Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 24 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72 Std.
Saumon gravlax
60h 30min
Salade de raie
1h 45min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Fumet de crustacés
25min
Sauce américaine
55min
Bisque de crevettes
30 min
Sauce dieppoise
35min
Raie aux câpres
45 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min