Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 24 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Pressé de raie
14h
Fumet de poisson
2h 10min
Bisque de crevettes
30 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Chutney mangue-raisin
35min
La cuisson des langoustines
40min
Saumon gravlax
60h 30min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Brandade de morue et persillade
50min