牛蒡野菇蓋飯

牛蒡野菇蓋飯

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 人份

Malzemeler

牛蒡野菇
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,剝散
    100 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油
    20 克
  • 20 克
  • 打散
    1 顆
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克
  • 蔥 (isteğe bağlı) 切蔥花
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 562.2 mg
Protein 16.2 g
Kalori 2481.4 kJ / 593.6 kcal
Yağ 11.2 g
Lif 6.9 g
Doymuş Yağ 106.1 g
Karbonhidrat 106.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...