Cihazlar ve Aksesuarlar
脆炒椒麻馬鈴薯
Hazırlık 15 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮紅辣椒 切絲1 支
-
花椒粒½ - 1 茶匙
-
油1 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水250 克
-
青椒 去籽,切條(約0.3公分)50 克
-
新鮮黑木耳 切條(約0.3公分)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白醋½ 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2 g
Kalori
297 kJ /
72 kcal
Yağ
2.5 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
11.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
媽媽的快手料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan