鹹水雞

鹹水雞

4.3 15 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 7sa 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 米酒
    10 克
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • (含醃料和冰塊鹽水用)
    5 ½ 茶匙
  • 香油
    10 克
  • 花椒粉 (isteğe bağlı)
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 去骨雞腿排
    400 克
  • 2700 克
  • 綠色花椰菜 切小朵
    150 克
  • 冰塊
    300 克
  • 玉米筍 對切
    100 克
  • 新鮮黑木耳 切片(約3公分)
    80 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • 花椒粒
    1 茶匙
調味料
  • 蒜頭
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 50 克
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 香油
    10 克
  • 切蔥花 (裝飾用)
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 2674.6 mg
Protein 16.7 g
Kalori 1307.3 kJ / 3125.2 kcal
Yağ 22.4 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 96.3 g
Karbonhidrat 10.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...