十香菜

十香菜

4.5 8 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 榨菜 切絲
    100 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    50 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    100 克
  • 新鮮豆芽菜 去鬚
    100 克
  • 新鮮香菇 切薄片
    50 克
  • 豆干 橫向剖半,切絲
    100 克
  • 50 克
  • 芹菜 取莖、切段
    50 克
  • 紅甜椒 切絲
    30 克
  • 新鮮竹筍 (真空包裝),切絲
    80 克
  • 豆包 切絲
    150 克
  • 素蠔油
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 12.8 g
Kalori 666 kJ / 159 kcal
Yağ 8.9 g
Lif 5.5 g
Karbonhidrat 11.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...