Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 克 榨菜 ,切絲
- 20 克 油
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 100 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- 100 克 新鮮豆芽菜 ,去鬚
- 50 克 新鮮香菇 ,切薄片
- 100 克 豆干 ,橫向剖半,切絲
- 50 克 水
- 50 克 芹菜 ,取莖、切段
- 30 克 紅甜椒 ,切絲
- 80 克 新鮮竹筍 (真空包裝),切絲
- 150 克 豆包 ,切絲
- 10 克 素蠔油
- 1 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 5.5 g