Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 486.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Spanakopita
1 Std.
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Scarpazza sarzanese
2 Std. 30 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Torta salata svuotafrigo
2 Std.
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.