Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
oz oil (see Variation)
veya 1 oz olive oil (see Variation) -
6 - 7
oz yellow onions, cut in wedges
veya 6 - 7 oz red onion, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 17 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basic Jasmine Rice
35min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Caramelizing 7 oz Onions
40min