Cihazlar ve Aksesuarlar
藥膳排骨
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
排骨 預先川燙去血水600 克
-
水800 克
-
中藥材 (藥燉排骨藥包) ,洗淨,瀝乾50 克
-
米酒200 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾20 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
112.1 mg
Protein
27.7 g
Kalori
2147.6 kJ /
513.8 kcal
Yağ
35.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
14.4 g
Karbonhidrat
5.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan