
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 178 kcal / 744 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Yağ
- 11 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g