Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soufflé di formaggio di capra e porri
- burro per ungere
- 40 g di farina di grano + q.b. per infarinare
- 130 g di latte
- 140 g di formaggio fresco di capra
- ½ cucchiaino di sale
- 2 uova, i tuorli separati dagli albumi
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (5 mm)
- 50 g di peperoni rossi, a cubetti (1 cm)
Salsa allo yogurt
- 60 g di formaggio fresco di capra
- 125 g di yogurt
- 6 gambi di erba cipollina fresca, a rondelle
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche di cipolle
1h 15min
Spuma ai mirtilli
10 min
Salsa olandese
Değerlendirme yok
Farina di cereali o legumi
Değerlendirme yok
Crostata al rabarbaro
55 Min
Penne al porro
30 Min
Läckerli di Basilea
1h 10min
Salsa olandese
15 Min
Vinaigrette di senape e aneto
Değerlendirme yok
Gelatina di ananas e zenzero
40 Min
Fonduta moitié-moitié
Değerlendirme yok
Insalata arcobaleno veloce
10 min