Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresche
- 200 g di fagioli bianchi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
- 600 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 698.7 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 523.3 mg
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Lievito madre con farina di segale
96h 20 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Minestrone
45min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Lenticchie e salsiccia
2h 55min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4 Std. 20 Min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min