Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresche
- 200 g di fagioli bianchi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
- 600 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 698.7 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 523.3 mg
Alternatif tarifler
Lenticchie e salsiccia
2 Std. 55 Min
Fagioli in umido
1hod. 30min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Cottura dei fagioli
11 godz.
Ceci a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Carciofi stufati
30 Min
Pasta all'uovo
Değerlendirme yok
Scalogno brunito (250 g)
25 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14 Std. 40 Min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h