Cihazlar ve Aksesuarlar
薏仁冬瓜排骨湯
Hazırlık 2sa
Toplam 2sa 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
洋薏仁 浸泡2-3小時50 克
-
水700 克
-
排骨 (小), 先以熱水川燙200 克
-
冬瓜 去皮去籽、切塊300 克
-
米酒1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
22.33 g
Kalori
1513 kJ /
361 kcal
Yağ
21.2 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
19.87 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中西式湯品
9 Tarif
Tayvan
Tayvan