Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3-5公分),以滾水川燙去血水
- 400 克 苦瓜, 去白瓤和籽,切大塊(約5公分)
- 15 克 薑, 切片
- 50 克 米酒
- 1 茶匙 冰糖粉
- 2 茶匙 鹽
- 30 克 蔭冬瓜 (不含汁液)
- 800 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 370 kJ / 88 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 1.4 g