Cihazlar ve Aksesuarlar
苦瓜雞湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 人份
Malzemeler
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3-5公分),以滾水川燙去血水300 克
-
苦瓜 去白瓤和籽,切大塊(約5公分)400 克
-
薑 切片15 克
-
米酒50 克
-
冰糖粉1 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
30 克 蔭鳳梨, (不含汁液)冬瓜 (不含汁液)30 克
-
水800 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.9 g
Kalori
370 kJ /
88 kcal
Yağ
3.7 g
Lif
1.4 g
Karbonhidrat
3.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan