Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di carciofi puliti, a fettine sottili
- 4 filetti di pesce persico oceanico (100-120 g ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- succo di limone q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 730 kJ / 174.5 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 119.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spada alle erbe con olive
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 dk
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 dk
Salmone e carciofi al Varoma
55 dk
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 dk
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 dk
Salmone al cartoccio
35 dk
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 dk
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min