Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fresca de grão
- 400 g grão-de-bico seco
- 60 g fécula de batata
-
20
g psyllium husk
veya 10 g goma xantana - 4 ovos
- 5 g azeite, mais q.b. p/ regar
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ cozer
- 1 c. chá de sal
Molho
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 120 g natas
- 150 g queijo ricota
- 100 g espinafres baby
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2197.9 kJ / 525.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.1 g
- Sodyum
- 685.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1h
Schnitzel de grão com arroz de tomate
40min
Chapéus de bruxa com curgete e milho
25min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Cuscuz com legumes à valenciana
Değerlendirme yok
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1h 30min
Massa com pesto de brócolos
30min
Sopa de feijão-branco e tortellini
40min
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55min
Penne com legumes no forno
1h 5min
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1h