Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
TM6

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

4.8 (28 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 g oleju
    veya 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    veya 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    veya 250 g fileta z piersi indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Besin Değeri
şuna göre 1 porcja
Kalori
1961 kJ / 469 kcal
Protein
58 g
Karbonhidrat
4 g
Yağ
24 g
Doymuş Yağ
3 g
Lif
0.2 g
Sodyum
3052 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler